LA HISTÒRIA DE L'SKATEBOARDING A BARCELONA CONTINUA...

Posted: dimecres, 7 d’abril del 2010 by Robert in
0


LA HISTORIA CONTINUA...

Des de ja fa molt de temps l'Skateboarding a Barcelona va influir molt el el comerç dels voltants de les zones on la gent solia anar a patinar. Però això a l'ajuntament sembla ser que no li agradava, preferia guanyar diner posant multes, m'explico:

Fa 2 o 3 anys que a Barcelona està prohibida la practica de l'skateboarding, ja que es deteriora el mobiliari Urbà.
-La gent continuarà practicant aquest esport al carrer fins que no facin un skatepark ( zona habilitada ) A Barcelona o els voltants.
Ara, a Barcelona no es pot patinar, tot i que estigui penalitzat, la gent continua practicant l'Skateboarding a Barcelona però ara amb un risc més:
Els mossos d'esquadra i la guàrdia urbana posen multes de 600 fins 1300 € per la pràctica de l'Skateboarding a Barcelona.

Nosaltres, els skaters volem reivindicar els nostres drets, perquè també som persones: A la Plaça dels Àngels, més coneguda com "El Macba" veiem com cada dia es cometen infraccions del tipus com lladres que vénen ha aquesta plaça només a veure què poden robar, mentre que nosaltres només tenim un skate a la mà i ja ens multen. La cosa ha arribat fins als extrems de multar-nos només per portar un skate a les mans.

També s'han donat pallices per part dels mossos d'esquadra a joves skaters pel simple fet de patinar arreu de Barcelona. Nosaltres només portem un skate a les man, ells porte una pistola o una porra per pegar a aquell skater que se'ls creui pel camí. No només ens multen , sinó que també ens prénen l'skate i per recuperar-lo has de pagar una quantitat de 300 € adicional a la multa.

Creieu què es just?

Nosaltres només volem passar una bona estona amb l'skate i els nostres amics, no volem fer mal a ningú, i no ens han de prendre per menys només per practicar l'Skateboarding a Barcelona.

Esperem que aquesta situació tan crítica es solucioni lo més ràpid possible.

0 comentaris:

Si t'ha agradat aquest bloc deixa el comentari a continuació.